Home vorige niveau hoger volgende

Clubkampioenschappen met vuur en passie

We kunnen weer terugkijken op meer dan geslaagde clubkampioenschappen, afgelopen zondag (12 april). Vooral de strijd en passie bij alle deelnemers voor het badmintonspel vielen me op. Iedereen, van jeugd, tot g-badmintonners , tot  senioren,  ging er vol voor.  Sommige spelers durfden het zelfs aan om in 3 categorieën in te schrijven. Maar toch, met 100% inzet gingen ze ook de laatste wedstrijd in. De finales werden soms op het tandvlees gespeeld, maar dat waren echte wedstrijden.

Ik heb overigens daags er na wel de nodige facebook en whatsappberichten gezien waarin het woord spierpijn voorkwam, maar dat terzijde. Hoe dan ook, het jaarlijkse sportieve hoo-gtepunt van onze vereniging was weer zeer geslaagd. Ook vanaf dit podium wil ik de toernooicommissie bedanken voor de organisatie. Het vraagt toch elke keer weer de nodige voorbereiding en soms ook improvisatie. Goed gedaan mannen!

Leo Harpe

voorzitter

Klik op de foto voor alle foto’s van de clubkampioen-schappen

12apr15 Foto's clubkampioenschap

Clubkampioenschappen (door een toeschouwer)


Zondag 12 april, natuurlijk is het een stralende dag. Want als de badmintonclubkampioenschappen plaats vinden kun je er donder op zeggen dat de zon schijnt, sterker nog: dat de temperatuur bovengemiddeld is voor de tijd van het jaar. Misschien volgend jaar eens in januari proberen???


Als ik de sportzaal betreed, iets na drie uur in de middag, zijn de meeste poulewedstrijden al gespeeld. De heerlijke zweetgeur dringt meteen mijn

Na een gezellige, zenuw slopende, vermoeiende maar zeer geslaagde dag zijn dit de winnaars van de Clubkampioenschappen 2015:

 


12apr15 Uitslagen Alle winnaars >>>