Home niveau hoger volgende

11 maart 2017:

Op deze datum organiseert Badminton Club Hilvarenbeek voor de 20e keer het gezellige en sportieve

Eksterhoeve-badmintontoernooi.

Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 11 maart 2017, aanvang 18:00 uur en vindt plaats in Sportcentrum de Hispohal te Hilvarenbeek

Een team bestaat uit maximaal zes spelers (m/v). Er kan ook worden ingeschreven in de A- of B-klasse. De A-klasse is voor mensen met badminton-ervaring (op welk niveau dan ook) en de B-klasse is voor mensen zonder badminton-ervaring. Voor de pauze speelt iedereen ( in dezelfde klasse) tegen elkaar en na de pauze wordt je ingedeeld op sterkte.

Dus… ook zin in een sportieve avond met een gezellige afsluiting onder het genot van een drankje met swingende muziek ? Schrijf je dan tijdig in en download het inschrijfformulier. Let op: inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 9 maart 2015; wees er snel bij want … vol is vol !

De kosten voor deelname bedragen € 24,00 per team. Met het invullen van het inschrijfformulier machtig je de penningmeester van BC Hilvarenbeek éénmalig om de deelname kosten per team af te schrijven van het vermelde rekeningnummer. Dit bedrag zal omstreeks 10 maart 2017 geïncasseerd worden.

De contactpersoon van het team ontvangt ca. één week voor het toernooi een bevestiging met eventueel aanvullende informatie. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met:

Niels Gerritsen, tel. 06 - 54 29 34 44 of

Marcel Kennis,  tel. 06 - 46 13 94 81

Je kunt ook een e-mail sturen naar: toernooien@bchilvarenbeek.nl

graag tot ziens op zaterdagavond 11 maart 2017

Met sportieve groet,

De toernooicommissie

Inschrijfformulier downloaden