Home archief

16 mei 2017 : Voor de 3e keer het oud-leden toernooi !  


Voor de derde keer organiseert de Badminton Club Hilvarenbeek een sportief en gezellig toernooi voor alle leden en oud-leden. Op dinsdagavond 16 mei is het zover. Dan is het weer een “open avond”  waarop iedereen welkom is die ooit bij onze club gespeeld heeft.


Bij de vorige edities was er een enthousiaste opkomst.  Alle leeftijden waren vertegenwoordigd en er werd lekker fanatiek gespeeld in de verschillende potjes.  De sfeer was optimaal.  Dat zal nu niet anders zijn.

BC Hilvarenbeek bestaat dit jaar 45 jaar.  Daar gaan we dit jaar op diverse manieren bij stilstaan. In en om ons dorp  wonen heel veel oud-spelers. Als je zelf ook gespeeld hebt of je kent iemand die lid is geweest, nodig hem of haar uit.


Het toernooi vindt plaats op dinsdagavond 16 mei en begint om 20.30 uur in de Hispohal in Hilvarenbeek.  Ook al ben je stram in de spieren en kun je je racket niet meer vinden, geen probleem. Er is altijd wel een leenracket. Alle leeftijden en alle niveaus zijn van harte welkom! Aanmelden hoeft niet, zorg gewoon dat je er bent om half negen.


En na afloop wordt het ongetwijfeld weer beregezellig in de kantine.