Home vorige niveau hoger volgende

Barbecue op 6 september 2014


Zoals elk jaar hielden we ook dit jaar een barbecue, samen met de g-badmintonners en evenals vorig jaar stond ook deze keer in het teken van een afscheid. Het bleek een dubbel afscheid te zijn, omdat we een paar dagen voor de barbecue afscheid moesten nemen van Jos, een gewaardeerd lid van onze vereniging, en afgelopen keer nog clubkampioen bij de g-badminton.

Maar deze gezellige avond moesten we ook afscheid nemen van Tanja, de spil van het g-badminton. De coördinator en regisseur van alle evenementen en contacten onderling en met andere verenigingen die ook een g-badmintonteam hebben.

De barbecue werd bij Tanja thuis gehouden. Iedereen was er en had zin in een gezellige avond. De vervangster van Tanja, Conny kwam ook en kon zo op een ontspannen manier kennis maken met iedereen, die zij wel al gezien had, maar nog niet echt gesproken.

Er werd lekker gegeten van hetgeen Leo en Marc voor ons bereidden.

Na afloop wilden de gastvrouwen, maar vooral Frans, Hennie, Ella, Sanne, Tijn en Marion Tanja bedanken voor alle jaren dat zij voor hen had klaar gestaan.

Zij hadden voor Tanja een paar leuke kadootjes gekocht en die werden door Tanja zeer op prijs gesteld, maar dan vooral de kaart waar een ieder zijn naam had opgezet. Al met al was het een leuke, ontspannen avond geworden en aan Tanja: nogmaals bedankt!

Klik op de foto voor een slideshow van de foto’s van de barbecue

Klik hier voor de foto’s van de barbecue op een rijtje

6sep2014 Foto's 6sep14 slideshow