Home vorige niveau hoger volgende

Op dinsdag 9 september …


Begon de eerste trainingsronde van het seizoen. Dirk van der Maas is onze nieuwe trainer. Een trainingsronde bestaat uit acht trainingen. Iedere dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur. De kosten bedragen

€ 16,00 per trainingsronde en er zijn zo'n drie trainingsrondes per seizoen. Je kunt je voor elke ronde apart inschrijven. Heb je zin om wat te leren en mee te doen schrijf je dan in bij: Secretaris@bchilvarenbeek.nl

Als afsluiting van de training hebben we een mix wedstrijden gespeeld met een aantal tactische belemmeringen waardoor alle spelers goed na moesten denken alvorens de shuttle te slaan.

Na een uur hard werken zat de eerste training er weer op, ik kan nu al niet meer wachten om volgende week weer enthousiast aan de slag te gaan zodat iedereen zich weer in het zweet kan werken.


Dirk van der Maas

De eerste training

Dinsdag 9 september was het dan zover, de eerste training van het seizoen. Dit was voor mij de eerste ‘officiële’ training welke ik mocht geven bij de senioren.  Er was een diverse groep van in totaal 12 spelers aanwezig. Na een kort introductiepraatje zijn we begonnen met een stevige loop warmingup waarbij er al wat zweetdruppels op de gezichten te zien waren.

Vervolgens hebben we wat rustige technische oefeningen afgewerkt waarbij iedereen weer even kon wennen aan de slagtechnieken. Iedereen ging de gehele training fanatiek aan het werk. Het leuke van deze groep is de diversiteit qua spelniveau en type spelers. Maar desalniettemin had iedereen de boodschap welke ik iedereen in het introductie praatje had meegegeven, goed begrepen, inzet voor de volle 120%!!!

Nieuwe film van de training