Home vorige niveau hoger

De inschrijving voor de 4e Open Beekse Badminton kampioenschappen is van start gegaan!  

In 2017 organiseert Badminton Club Hilvarenbeek voor de 4e keer de gezellige en sportieve Open Beekse Badminton Kampioenschappen

Hou je van sportief bezig zijn met je vriendjes en vriendinnetjes?

Hou je van gezelligheid?

Hou je van onwijs veel lol maken en lachen?

Hou je van badminton?

Hou je ervan om eens lekker tegen dingen aan te kunnen slaan?

Hou je van een middagje in de Hispohal sporten?

Dan is het jeugd badmintontoernooi echt wat voor jou!! We willen jou bij deze uitnodigen om met ons en met je vriendjes en vriendinnetjes te komen badmintonnen in de Hispohal in Hilvarenbeek. We gaan een paar uur een badminton toernooi spelen waarbij je alleen kunt komen of samen met een vriendje of vriendinnetje. Het toernooi is voor kinderen van 6 tot 16 jaar en is helemaal gratis!! Je wordt met je leeftijdsgenootjes ingedeeld zodat iedereen leuke en spannende wedstrijden kan spelen. Na de twee uur sporten zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 11 maart 2017, van 15:00 uur tot 17.00 en vindt plaats in Sportcentrum De Hispohal te Hilvarenbeek.

We beginnen om 15.00 uur met een uitleg wat we allemaal gaan doen. Hierna volgt een korte 'warming up' en een uitleg van het badminton-spelletje. Je krijgt ook een workshop waarin je onder andere leert hoe je het beste je racket vast kunt houden en welke slagen er allemaal zijn.  

Kun je niet tot 11 maart wachten met badmintonnen dan ben je ook elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur van harte welkom in de Hispohal van Hilvarenbeek. Elke dinsdag speelt onze eigen jeugd een fanatiek potje badminton.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met:

Niels Gerritsen, tel. 06 - 54 29 34 44 of

Marcel Kennis,  tel. 06 - 46 13 94 81

Je kunt ook een e-mail sturen naar: toernooien@bchilvarenbeek.nl

We zien jullie graag allemaal op 11 maart.

Sportieve groeten namens,

Badmintonclub Hilvarenbeek

Inschrijfformulier downloaden