bestuur historie lokatie jeugd Senioren g-badminton toernooien
Home De vereniging Competitie Archief Sponsors

Bij de start van het nieuwe seizoen

Op dinsdag 5 september is het zover! Dan start ons seizoen weer en kunnen we weer lekker aan de slag. Het wordt toch wel  bijzonder jaar. Aan de ene kant zijn er natuurlijk de vertrouwde elementen; het vrij spelen op elke dinsdagavond, de competities, de diverse toernooien die weer gepland zijn, maar vooral ook de sportiviteit en gezelligheid.

Aan de andere kant, onze vereniging bestaat 45 jaar. Dat willen we niet zo maar voorbij laten gaan. Een aantal enthousiaste leden organiseert op zaterdag 7 oktober een gezellige feestavond. Dat is natuurlijk al super. Maar ook op de dinsdagavonden in september staan we stil bij dit jubileum en gebeurt er het nodige, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Laat je verrassen!

De bouw van de nieuwe sporthal bij de Roodloop is begonnen inmiddels. Ook dat is natuurlijk een markant punt in onze clubhistorie. Ik ga er van uit dat dit het laatste seizoen in de Hispohal zal zijn.

Hoe dan ook, graag tot 5 september.

Groeten,

Leo Harpe
Voorzitter

23 mei 2015: Uit de bestuurskamer 23 mei 2015: Verjaardagskalender 6 juni : Nieuws van de competitieleiding