Juni 2015


Dit competitieseizoen is  nu afgelopen, de voorbereiding van het volgende seizoen is al weer in volle gang. Dat wil zeggen dat ik voor alle competitiespelers weer een nieuwe classificatiekaart heb aangevraagd, waarin alle bestaande classificaties ongewijzigd zijn gebleven. Voor de zomervakantie ga ik onze teams weer inschrijven voor het seizoen dat eind september van start zal gaan.


Even een korte terugblik op het afgelopen seizoen:


Volgens mij is er sportief en fanatiek gespeeld.  Ons eerste team, uitkomend in de 3de klasse is tweede geworden. Super gedaan Dirk, Sanne, Monique en Mark!

Ons tweede team, uitkomend in de 7de klasse is ook tweede geworden, maar dan onderaan ;-), ook goed gedaan hoor, Niels, Theo, Katja en Helen!

Dan ons derde team,  Leo, Ton, Anouk en Marleen, gespeeld in de 8ste klasse zijn 4de geworden,  een prima prestatie!

Ons vierde team heeft echt fantastisch gepresteerd, zij zijn ook 4de geworden in de 10de klasse. Chris, Carmen, Paul en Janneke   


Ik ben natuurlijk trots op jullie allemaal en wil daarbij niet de inval-spelers vergeten:

Marcel, Rosemarie, Joost, Bram, Ger, Mattie , Anke en Tineke bedankt voor jullie bereidheid om in te vallen waar nodig!  
Voor het volgend seizoen moeten we het met minder teams gaan doen. Enkele spelers gaan er helaas om allerlei redenen mee stoppen, anderen kiezen ervoor om enkel  nog te willen invallen.

Dat betekent dat we 3 teams gaan opgeven ipv 4.

Dan waren Leo en ik nog aanwezig bij de ALV van de BBF, alwaar wij ons voorstel met betrekking tot versoepeling van de invalregels wilden verdedigen. Dit voorstel hadden we ingediend vanuit ons bestuur. Het kwam er op neer dat we vonden dat je in sommige gevallen wel mocht invallen in een lager team, als je dezelfde classificatie had  en niet meer dan 2 klassen lager. Helaas is dit voorstel afgewezen. Maar ons voorstel heeft wel geleid tot een andere versoepeling, namelijk: dat er vanaf volgend seizoen  zes  in plaats van vier invalbeurten bij hetzelfde team geoorloofd zijn. Dat dan weer wel….


Iedereen een fijne zomer en tot volgend competitieseizoen!!!!!

Ien


December 2014


De eerste helft van dit competitieseizoen zit er al bijna op. Al onze teams hebben het goed gedaan! Er zijn fijne en spannende wedstrijden gespeeld.

Op het moment dat ik dit stukje schrijf zijn er nog enkele wedstrijden te gaan, maar de voorlopige stand is als volgt voor onze teams:


Team 1 staat op de derde plek in de derde klasse, mooi in het midden

Team 2 staat op de vierde plek in de zevende klasse, met drie teams boven en twee teams onder hen. Uit de gevarenzone dus

Team 3 staat op de tweede of eerste plek in de achtste klasse, erg spannend! Het kan nog dat ze in de laatste wedstrijden de kop pakken. Spannend dus.

Ons jongste team, team 4, met maar liefst drie debutanten staat op de vijfde plek in de negende klasse. Dat is helaas onderaan maar beslist geen schande, het kan dus alleen maar beter gaan in de tweede helft van het seizoen. Met nog twee wedstrijden te gaan is nog niet zeker of ze naar de tiende klasse gaan of in de negende blijven.


Het behoort tot de mogelijkheden dat team  2 en team 3 samen in de zevende klasse komen en dat ze tegen elkaar komen te spelen.


Op de teampagina kun je de laatst eindstand nog checken.


Voor de tweede helft wens ik alle spelers weer veel plezier en succes !


Fijne feestdagen en een knallend begin van het nieuwe jaar


Ien

De competitie