Monique Koenderink - penningmeester

Alweer heel wat jaartjes geleden, in juni 1967 om precies te zijn, ben ik geboren in een klein dorpje in Noord Holland. Op mijn zesde zijn we verhuisd naar Hilvarenbeek, waar ik op 8-jarige leeftijd lid geworden ben van de badmintonclub Hilvarenbeek. Via de badminton heb ik ook Marc, mijn man, leren kennen. We hebben drie kinderen. Mijn man Marc en zoon Chris zijn ook lid van de badminton in Hilvarenbeek. Na ongeveer mijn hele jeugd gebadmintond te hebben, ben ik er, in verband met studie en op kamers wonen, enige tijd tussenuit geweest.

Eenmaal weer wat ouder en serieuzer,en bovendien wat meer gesetteld, besloot ik toch weer lid te worden van de badminton in Hilvarenbeek, terwijl ik toen nog in Tilburg woonde. Ook toen ben ik enige jaren bestuurslid geweest als secretaresse.

Daarna kwamen de kinderen, waarbij ik nog wel even doorgespeeld heb, maar dat werd op een gegeven moment toch lastiger. In 1994 zijn we weer in Hilvarenbeek komen wonen, en toen toch weer lid geworden.
Helaas begon een schouderblessure mij parten te spelen en heb ik besloten om te stoppen en op jazzballet te gaan. Na ook nog een jaartje te hebben getennist, kroop het bloed waar het niet
gaan kon en (ook na aandringen van onze zoon Chris) toch weer lid geworden. De schouderblessure kwam weer terug, maar dank zij een goeie fysiotherapeut, ben ik daar weer snel vanaf gekomen. Nu speel ik sinds 2012 weer gezellig op dinsdagavond mee.


Al snel werd ik gevraagd of ik in het bestuur wilde, als penningmeester en dat heb ik toen ook gedaan. Voor mijn werk ben ik ook heel de dag met cijfertjes bezig, dus dat komt bij deze bestuursfunctie goed van pas. Het is leuk om met de andere bestuursleden bezig te zijn voor de vereniging, buiten alleen maar badmintonnen. Je raakt op deze manier veel meer betrokken bij de vereniging.