bestuur historie clubnieuws lokatie jeugd Senioren toernooien
Home De vereniging Competitie Archief Sponsors

g-badminton

BC Hilvarenbeek biedt sinds 2009 de mogelijkheid van g-badminton voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens de training is er naast een trainer altijd een gastvrouw aanwezig die de badmintonners ondersteunt en begeleidt.


We willen de g-badmintonners in eerste instantie een leuke, gezellige, maar ook sportieve avond bieden. Doelstelling is om de deelnemers de spelregels van het badminton op speelse wijze aan te bieden en te leren, zodat zij uiteindelijk een vriendschappelijke wedstrijd kunnen spelen. Als dit om welke reden dan ook niet lukt, dan bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om lekker over te slaan. Het belangrijkste is namelijk dat de badmintonner deelneemt aan het sporten in een plezierige sfeer.


Wil je een keer komen kijken dan ben je van harte welkom in de Hispohal aan de Kennedylaan 1 in Hilvarenbeek. Proeflessen zijn eveneens mogelijk. Je kunt, voordat je lid wordt, gebruik maken van drie proeflessen om te kijken of je het een leuke sport vindt. Heb je nog vragen dan kun je mailen naar:ckiemeney@gmail.com of bellen met Conny Kiemeney op 06-23238552

De G-spelers trainen elke dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. De gastvrouw is aanwezig vanaf 19:00 uur om de badmintonners op te vangen. Na de training is de gastvrouw aanwezig totdat alle sporters zijn opgehaald.


De kosten ?

Klik voor details en uitleg hier

Training en begeleiding

Gastvrouwen