bestuur historie clubnieuws lokatie jeugd g-badminton toernooien
Home De vereniging Competitie Archief Sponsors

Senioren

Vaak denken mensen dat badminton een sport is voor op de camping die weinig inspanning vereist. Het tegendeel is waar: badminton is een van de meest intensieve sporten die er zijn. Een ideale manier dus om u eens een avondje flink uit te leven. Binnen onze vereniging wordt op verschillende niveaus gebadmintond, ook in de kompetitie bij de BBF waar u zich ook voor kunt opgeven. Daarnaast zijn we, zoals we zelf zeggen, ‘meer dan alleen een sportclub’. De kracht van onze vereniging zit hem in de hoge mate van sociaalheid en gezelligheid. Het gaat daarom voor de meeste leden niet alleen om een avond hard sporten, maar ook om het onderhouden van sociale contacten.

Overige activiteiten

Jaarlijks heeft Badmintonclub Hilvarenbeek tal van activiteiten op de agenda staan. Enkele voorbeelden voor de senioren:Wat heb je nodig?

Om te kunnen komen badmintonnen bij onze vereniging heb je nodig: een badmintonracket (indien niet voorhanden is dit bij ons altijd aanwezig), eenvoudige vrijetijdskleding of sportkleding en sportschoenen (geen zwarte zolen). Voor shuttles wordt door de vereniging gezorgd.

Heb je interesse om bij onze vereniging te komen badmintonnen? Je kunt vrijblijvend twee avonden komen meespelen om te kijken of de sport iets voor je is. Meld je dan van tevoren even aan via: voorzitter@bchilvarenbeek.nl


De kosten ?

Klik voor details en uitleg hier

Speelavond

De senioren spelen iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur. Hierbij worden in blokken van twintig minuten dubbel- en gemengd dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij een inhangsysteem wordt gehanteerd. Zo krijgt iedereen telkens de mogelijkheid om met en tegen andere clubleden te spelen en kunt u elke 20 minuten komen en gaan waardoor u uw avond geheel zelf in kunt delen. Het is tevens mogelijk om training te volgen van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Training en  begeleiding