Team 01 Team 02
Home De vereniging Competitie Archief Sponsors
Team 3: Marc Koenderink

Team 3 bestaat deze competitie uit Katja, Anke, Theo en mijzelf. Theo en ik spelen al een heel lange tijdje samen. Sinds de overstap naar de BBF hebben we, zeker in de eerste jaren, goed gepresteerd. Een paar jaar op rij zijn we gepromoveerd door kampioen te worden. Helaas is dit de laatste paar seizoenen niet meer het geval. Voornamelijk door blessureleed hebben we de stijgende lijn niet door kunnen trekken.

Na een aantal wisselingen van onze vaste dames spelen we dit jaar met Katja en Anke.

Theo zijn favoriete uitspraak is de afgelopen tijd regelmatig van toepassing geweest, namelijk: “het gaat niet om een koei”. En daar heeft hij natuurlijk helemaal gelijk in. We spelen de wedstrijden uiteindelijk omdat we het leuk vinden. Mochten we de kans hebben om de partij met winst af te sluiten zullen we hier ook zeker voor gaan maar mocht dit niet lukken dat is de sfeer na de wedstrijd er zeker niet minder om.

We kijken met z’n vieren weer heel erg uit naar het nieuwe seizoen waar we weer een hoop bekende gezichten zullen tegenkomen en waar misschien nog wel enkele revanches genomen moeten worden. Ook zullen er ook weer wat onbekende gezichten tussen zitten maar dat maakt de uitdaging alleen maar groter.

 

Tot in de Hispohal, we hebben er zin in!

Uitslagen en standen BBF: