bestuur historie clubnieuws lokatie jeugd Senioren g-badminton
Home De vereniging Competitie Archief Sponsors

De toernooicommissie


De toernooi commissie bestaat uit Marcel, Marc en Niels.

Dit drietal (met ondersteuning van enkele andere leden) organiseert de toernooien door het seizoen heen.

 

Het eerste toernooi van het seizoen is het nachttoernooi. Dit toernooi werd in oktober 2014 voor de eerste keer georganiseerd en we hopen dat dit toernooi net zo’n succes wordt als ons gezelligheidstoernooi.

De clubkampioenschappen worden aan het einde van het seizoen gespeeld. Het mooiste is natuurlijk als alle leden hier aan meedoen dan is het voor ons als toernooi commissie mogelijk om verschillende poules te maken waardoor iedereen op zijn of haar eigen niveau kan strijden om te titel “clubkampioen BC Hilvarenbeek”


Afgelopen jaar hebben we voor het eerst een oud-ledentoernooi georganiseerd. Een groot succes dat we zeker zullen herhalen.


Het seizoen wordt afgesloten op de laatste speelavond met een toernooitje. Hiervoor proberen we ieder jaar weer iets nieuws te verzinnen om op een zo originele of grappige manier de avond in te vullen. De avond wordt afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Hopelijk zien we jullie allemaal terug op één of meerdere van onze toernooien.

 

Met sportieve groet,

 De toernooicommissie van BC Hilvarenbeek

Het tweede toernooi van het seizoen is het oliebollentoernooi. Dit wordt georganiseerd op de eerste speelavond van het nieuwe kalenderjaar. Het idee is om iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen, gezellig wat te kletsen, een oliebol te eten en gezellig een shuttletje te slaan.


Dan hebben we ons gezelligheidstoernooi in combinatie met een jeugdtoernooi. Dit wordt net een paar weken na carnaval gespeeld. Het idee achter het toernooi was in de eerste jaren om nieuwe leden te trekken maar die opzet is een tijdje geleden losgelaten. Nu staat dit toernooi in de wijde omgeving bekend om de combinatie van sportiviteit en gezelligheid. Er kan op verschillende niveaus  worden ingeschreven waardoor het voor iedereen leuk is om mee te doen. Ook voor de ongeoefende jeugd is het leuk om mee te doen. Ze krijgen bij aanvang een warming up en een soort van training waarna er wat wedstrijdjes gespeeld worden.